ESCOLA DE TEATRE D'ABRERA

L'Aula  porta la gestió d'altres Escoles de Teatre, més enllà de la de Martorell, fa anys que porta a terme la gestió de l'Escola de Teatre d'Abrera amb la següent oferta: 

 

Petitons de 3 a 5 anys

Aquesta classe tindrà una durada de 1h setmanal i està pensada per començar a treballar les emocions a través de joc i la música. El treball psicomotriu del cos amb relació amb l’espai i potenciar l’imaginari será l’inici per descobrir el treball creatiu de cada un d’ells. El grup mostrara durant el curs dues classes obertas conduides pel seu referent.

Dia de l’activitat: De dilluns a divendres tarda.

 

 

Teatre Infantil de 6 a 8 anys 

La classe tindrà una durada d'1:30 h setmanal on es treballa la veu, música i teatre. Cada una d’aquesta disciplines sempre enfocades en cada sessió de forma lúdica i creativa, predisposa l’alumne a donar eines per desarrollar el seu imaginari i ha compartir-lo amb la resta de companys. Durant el any hi hauran dos mostres, una classe oberta el desembre per veure l'evolució del grup i al Juny una petita representació del la peça de creació.

Dia de l'activitat: De dilluns a divendres tarda.

 

Teatre juvenil de 9 a 12 anys

La classe tindrà una durada de 1:30 min setmanals seguira el mateix sistema d'aprenentatge on continuem treballant les mateixes disciplines teatrals de manera evolutiva. El món dels objectes i les ombres se incorporaran com a nous elements que ens ajudaran a materialitzar les petites historia que estan en el seu imaginari. Durant els curs tindrem dues mostres, la classe oberta per veure l'evolució com a grup i una peça de creació.

Dia de l’activitat: De dilluns a divendres tarda.

Teatre Adults

...a partir de 20 anys

Els objectius principals de les sessions seran la desinhibició dels participants a través de compartir un espai de joc, iniciació a les tècniques teatral bàsiques i millora de les habilitats comunicatives i socials. La música i la improvitsació al voltant de diferents consignes seran el fil conductor d’aquesta activitat. El curs finalitzarà amb la presentació d’una peça de creació pròpia que es realitzarà a final de curs.

 Sessions: 2 hores