Petitons

...de 3 a 5 anys 

Aquesta classe tindrà una durada de 1h setmanal i està pensada per començar a treballar les emocions a través de joc i la música. El treball psicomotriu del cos amb relació amb l’espai i potenciar l’imaginari será l’inici per descobrir el treball creatiu de cada un d’ells. El grup mostrara durant el curs dues classes obertas conduides pel seu referent.

Lloc: Martorell i altres poblacions

Sessions: 1 hora setmanal

Teatre infantil

....de 6 a 8 anys 

La classe tindrà una durada d'1:30 h setmanal on es treballa la veu, música i teatre. Cada una d’aquesta disciplines sempre enfocades en cada sessió de forma lúdica i creativa, predisposa l’alumne a donar eines per desarrollar el seu imaginari i ha compartir-lo amb la resta de companys. Durant el any hi hauran dos mostres, una classe oberta el desembre per veure l'evolució del grup i al Juny una petita representació del la peça de creació.

Lloc: Martorell i altres poblacions

Sessions: 1:30 h 

Teatre juvenil

... de 9 a 12 anys

La classe seguirà el mateix sistema d'aprenentatge on continuem treballant les mateixes disciplines teatrals de manera evolutiva. El món dels objectes i les ombres se incorporaran com a nous elements que ens ajudaran a materialitzar les petites historia que estan en el seu imaginari. Durant els curs tindrem dues mostres, la classe oberta per veure l'evolució com a grup i una peça de creació.

Lloc:  Martorell i altres poblacions

Sessions: 1:30 h. 

Teatre Grans

....de 13 a 16 anys

Els alumnes rebran formació musical i teatral de la mà de dos educadors del centre. En aquest curs es continuarà el treball en les disciplines precedents de manera evolutiva i s’incorporen nous continguts: El treball de creació de personatges, apropament a un text teatral i introducció i coneixement d’altres llenguatges teatrals com; màscara, mim, clown, bufons grotescos, etc. La novel·la i el cinema seran els eixos vertebradors d’aquest curs i la font d’inspiració dels seus projectes. Durant el curs els alumnes faran dues mostres, la classe oberta per veure una primera peça del grup i, per final de curs, una peça de versió lliure d’algun dels referents treballats durant el curs. 

Lloc: Martorell i altres poblacions

Sessions: 2 hores 

Teatre adults

...a partir de 20 anys

Els objectius principals de les sessions seran la desinhibició dels participants a través de compartir un espai de joc, iniciació a les tècniques teatral bàsiques i millora de les habilitats comunicatives i socials. La música i la improvitsació al voltant de diferents consignes seran el fil conductor d’aquesta activitat. El curs finalitzarà amb la presentació d’una peça de creació pròpia que es realitzarà a final de curs.

Lloc: Martorell i altres municipis

Sessions: 2 hores