Què som?

L’Aula de Teatre, és una associació sense ànim de lucre creada l'any 2009, per uns amants del teatre de Martorell. Va neixer amb la finalitat de proporcionar a les persones un espai on poder formar-se en l'àmbit de les arts escèniques.

Avui L'Aula és un projecte consolidat que extén la seva activitat al Baix Llobregat sud i Nord  i que té com a missió esdevenir un punt de referència en l'àmbit de l'educació d'infants i joves en aquesta màteria.

El seu objectiu principal és el de  promoure el desenvolupament de la creativitat i de la riquesa expressiva a partir de les diferents tècniques de creació actoral. Es combina l’aprenentatge de qualitat amb l’atenció a l’enriquiment emocional de l’alumne i l’obertura al seu entorn social. El focus d'atenció està en la persona i no en el producte teatral final. I això que vol dir? Partim de la base que cada alumne té els recursos suficients per expressar i crear , la nostra tasca doncs és potenciar i acompanyar aquests recursos i deixar-nos sorprendre amb l’alumne per la creació final. La tècnica no ha de limitar la llibertat creativa sinó potenciar-la per obtenir l’excel·lència en la qualitat artística.

On som?

La seva seu fisíca es troba a Martorell. Des d'allà es gestionen tots els serveis que s'ofereixen. 

Direcció

C/ Sant Francesc, 32 Martorell

08760

auladeteatredemartorell@gmail.com

Tel 627746673